Prova På

Vi har i tidigare artiklar gått in på hur du kan få tag på gratis saker och hur du kan få gratis pengar till exempelvis casino. En annan grej som du kan göra är att utnyttja de gratisversioner som finns av populära betaltjänster. Många som säjer sina produkter via nätet erbjuder limiterade versioner eller testperioder gratis. Här är några av de tjänster som du kan använda utan att betala.

Netflix
Netflix är en tjänst som du kan använda för att titta på filmer och serier online. Tjänsten är enormt stor i USA och introducerades för ett tag sedan även i Sverige. Som ny kund kan du ta nytta av ett erbjudande som ger dig deras utbud gratis en månad. Perfekt om du vill prova och se vad du tycker om deras utbud. Utan att uppmuntra till någon illegal aktivitet så kan du, rent teoretiskt, skriva ner de serier du gillar och sedan ladda ner dem gratis via fildelningssajter efter att din gratismånad har upphört. Men fildelning är fel.

Viaplay och TV4 Play Premium
Viaplay är en nordisk variant av Netflix. De har ett stort utbud av filmer och serier. Deras styrka är dock deras jätteubud av sport. De visar allt från Golf och Motorsport till fotboll från Premier League och hockey från NHL. Det här är Sveriges i särklass bästa tjänst för streaming. Även Viaplay ger sina kunder möjligheten att titta en månad gratis. Du kan även få TV4 Play Premium gratis en månad och då får du fyrans hela utbud helt reklamfritt.

Spotify
Spotify är världens bästa musiktjänst. Du kan strömma hundratusentals låtar från alla dina favoritartister. Ett premiumabonnemang hos dem kostar 99 kr i månaden vilket är en spottstyver för det som man faktiskt får. Min uppmaning är att du betalar 99 spänn i månaden, men de har en reklamversion för dig som inte vill betala. Du hittar musiktjänsten på www.spotify.com